Direktlänk till inlägg 9 mars 2017

Nya aktiviteter att testa denna sommaren

Av Kristina Hansen - 9 mars 2017 14:00

Sommaren närmar sig och med det kommer aktiviteter att göra i solen. Oavsett vilket yrke eller status, du vill röra på dig och spendera lite tid ute i solen medan solen fortfarande värmer ditt ansikte.

   

Diskussionen vad gäller semester har förmodligen cirkulerat ett tag på ditt kontor eller arbetsplats, och dessa samtal har du förmodligen haft där hemma också. Det börjar med den klassiska frågan- "vad ska man göra?" Och vad finns det att göra? Vad sägs om att detta år, i stället för den typiska semestern, ligga på stranden i flera dagar i sträck under ett kyligt paraply och dricka fruktiga drinkar, att istället försöka testa på några aktiviteter på din semester?

Det finns många roliga saker du kan prova under din semester aktivitet, såsom:

1 - Kitesurfing: Även känt som kiteboarding, är detta den nyaste (och coolaste :) - av extrem sporter. I grund och botten, står du på en form av en surfbräda och högpresterande kite låter dig glida över havsytan, och samtidigt studsa längs vågorna vilket gör att du upplever en härlig känsla. Definitivt värt att testa!

2 - Vindsurfing: Ungefär som kitesurfing, dock så innebär vindsurfing att man tar hjälp av kraften i vinden och vågorna för att röra sig längs ytan av havet på ett bräde. Med vindsurfing har du vinden som driver ett segel som faktiskt är anslutet till brädan som en slags rigg. Om du behöver ett lån för att gå på semester kan du kontrollera snabblån.

3 - Dykning: Om du njuter av att bada, kanske det skulle passa dig att gå lite djupare i vattnet. Släng på dig en dykutrustning, ta lite dyknings lektioner, och ta sedan och ta dig ner på djupet, ner i de mörkare djupen, där du kommer välkomnas av skönhet och varelser som många aldrig kommer att se med egna ögon. Vilka berättelser du kan ge till folk!

4 - Parasailing: Inte rädd för höjder? Då är detta något för dig! Att forslas upp till himlen, hålls endast av en linje ansluten till en båt som drar dig från långt under. Om du någonsin har tittat upp på en fiskmås och dagdrömt om hur det skulle vara att flyga, är detta ungefär så nära som du kan komma.

5 - Vandring: Har du dina landkrabba ben på? Inga problem! Även stränderna erbjuder många njutningar. Sätt på din favorit kängor, på med redskapen, och ge dig ut för att utforska den oländiga terrängen som denna vackra världen har att erbjuda. Även om du inte kan hitta rosor att stanna upp och lukt på, kommer vandring ge dig en chans att stanna upp och beundra den natur som omger dig, från växtlighet, till djur och även klippformationer som får dig att bli förvånad över den invecklade liv som omsluter oss alla.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina Hansen - 9 mars 2018 11:15


  Varför skulle inte du vilja bo i Stockholm? Mellan att ta semester i juli för att utforska den vackra svenska natur, och den i allmänhet glada och vänliga kulturen, är Sverige ett drömresmål för många. Skaffa ett jobb i Stockholm, eller hyra kont...

Av Kristina Hansen - 15 juli 2017 13:15

Snart är sportsäsongen här igen: fotboll, ishockey, bandy, handboll och allt annat mellan himmel och jord. Ibland känns det som om man sitter dagar och veckor framför TV:n och väntar på att Zlatan eller bröderna Sedin ska få in det avgörande målet. ...

Av Kristina Hansen - 7 juni 2017 09:45


Att ha ett eget gym hemma är otroligt bekvämt och något många vill ha. Man slipper åka iväg eller gå till gymmet varje gång, man slipper dela maskiner och utrustning med andra människor och man kan i längden spara in en hel del pengar på det eftersom...

Av Kristina Hansen - 16 maj 2017 08:45

När man ska iväg till gymmet för att lyfta vikter, springa eller dylikt så finns det alltid vissa självklara saker man tänker på. Till exempel ens ombyteskläder, hygienartiklar som tvål, schampo samt deodorant. Men det finns en hel del andra tillbehö...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards